18.6.09

Unelmien toteuttajat tilauksesta

"Miksi nainen epäonnistuu sängyssä?" http://www.verkkoklinikka.fi/ajassa/ Naisten unelma ajatuksia lukevasta miehestä on aina ällistyttänyt minua. 
Tyydytyksen ammattilaisesta, joka tarkkailee naista, jotta osaa käyttää naista. Naiset (eivät siis kaikki mutta aika laajalti) kaipaavat siis laskelmoivia miehiä, jotka seksissäkin tietävät mistä narusta vetää ja saada nainen nauttimaan tehokkaasti ja kiitollisesti - mutta naiset eivät ymmärrä, että jos pääkriteeri miehelle on laskelmoiva olento, on samalla suuri todennäköisyys sille, että ei saa samalla rehellistä, itseensä tyytyväistä ja naiselle antautuvaa miestä, joka miettii muutakin elämässään kuin seksillä pyörivää suhdetta tai machovarmaa itseihailua naisen valloittamisen suhteen.  
Naisten mieskuva on (yleensä) hurjan vaativa.
Yhtä vaativa kuin heidän omakuvansa.
Kuinka monen naisen itsetunto on kiinni miehen erektion kestossa?
Kuinka moni nainen ei halua vuorottelevaa tyydytystä niin että vuorotellen keskitytään toisen nautintoon ja että miehellekin tulisi tarjota luksusaikaa ja hidasta kiihotusta miehen ehdoilla? Ei naisen tyydytys ole automaattisesti miehen tyydytys. Hyvä mies ajattelee myös itseään - laskelmoimatta. 
Naisesta saa seksinuken esittämällä naiselle omistautunutta - mutta ns omistautuneet miehet ovat usein monelle naiselle omistautuneit miehiä, joita juonittelu ja mahdollisimman tehokas naisten juilaaminen kiihottaa. Jos mies toimii naisen unelmana kuin marionetti, mies on kaikkea muuta kuin unelmamies. Laskelmoiva mies on mitä ihanin huolellisen laskelmoinnin takia - unelmien seksiä unelmiaan rajoittamattoman miehen kanssa?
Parisuhde ei ole toiveiden toteuttamista toisella vaan toiseen tottumista ja omien vajavaisuuksien tunnustamista. Omien vajavaisuuksien kieltäminen näyttäytyy usein juuri mielettömänä vaativuutena toisen ihmisen suhteen.
Monet naiset käsittävät persoonallisuuden mitaksi toiveiden ja vaatimusten suuren määrän. "Olen vaativa nainen ja siksi niin ihana." Niinkö se elämä todella menee?
Seksuaalinen ihminen ei merkitse samaa kuin varma ja kaikkea haluava. Vähään tyytyvä mies voi olla äärimmäisen seksuaalinen ja herkkä. Psykopaatit rakastavat seksuaalisia pakkomielteitä ja "kokeilua", jatkuvaa tyytymättömyyttä tavalliseen perusseksiin.
Juhannus tulee ja kaatuu päälle. Monelle ihmiselle hyvin stressaava vaihe kesästä. Minullekin. Halutaanko minua. Olenko tarpeeksi seksinälkäinen. Olenko unelma. Olenko tarpeeksi etäinen ja vimmainen naisten unelmaksi.

No comments: