8.2.10

Romanttinen elokuva Dear John Haikein terveisin

Elokuva Dear John, Lasse Halströmin - Haikein terveisin

Parasta viihdettä naisille.

Itsepetosta.

Paras viihde on parasta pakoa todellisuudesta.

Epäseksuaalinen romanttisuus. Romanttinen epäseksuaalisuus. Jalo nainen uneksii puhtaasta rakkaudesta ilman seksuaalista pyrkimystä.
Parhainta itsepetosta laajassa mittakaavassa. Tuotteistettua romantiikkaa naisten hämäriä imagotarpeita pumpaten ja naisten motiiveja maskeeraten.

Mihin naiset kaipaavat tämänkaltaista romanttista roskaa? Miksi naiset pakenevat romanttisiin mielikuviin ns hiljaisista miehistä, jotka eivät piiritä ja liehittele kuola valuen vastakkaista sukupuolta?

Mutta miehet, jotka "yllättäen" passiivisuudessaan viehättävät romanttisessa tarinassa naisia? Avuton, apua tarvitseva mies. Aseksuaalinen mies, puhdas mies.
Ei tosielämässä. Tai hyvin, hyvin harvoin. Tai lyhyen aikaa. Viihteksi naiselle.
Miksi tämä elokuva ei ole todellisuutta? Miksi tämä on samalla haluttu naisten omakuva, parasta viihdettä naisille?

Naisten omakuvan kantavuudelle on jotenkin niin tärkeää luoda romanttista propagandaa ja ihanneunelmaa naisesta, joka ei odota miehen piirittävän laskelmoivasti ja edellytä kehuvan valloituksiaan muille miehille uhoavasti.

Miltä naisten suurinta fantasiaa varten tämä elokuva on tehty?
Että naisen rakkaus muuttaa miehen.
Uh.

Miksi tälläistä fantasiaa tarvitaan? Koska naiset valitsevat miehiä, joita täytyisi muuttaa ja joita he haluavat sitten muuttaa... tai kuvittelevat kymmeniä vuosia muuttavansa, vaikka eivät muuta lainkaan, vain painostavat.
Tympeä todellisuus naisten omasta biologisesta laskelmoivuudesta, naisten keskinäisestä kilpalaulannasta ja oudoista todellisista valintakriteereistä on peitettävä romanttisella kuorrutuksella.
Useimpien naisten primääri valintakriteeri eli raha tai miehen statusasema aiheuttaa usein tilanteen, jossa nainen voi vain kuvitella ja kehua muuttavansa miehen, jota ei ole valittu alunperin lainkaan henkisten arvojen mukaan.

Naiset voisivat päättää valitsevansa miehen, jota eivät halua muuttaa. Kuinka moni nainen tekee näin?

Tämä elokuva palvelee suloista itsepetosta, pakoa naisten pohjattoman arvoivasta, laskelmoivasta ja luokittelevasta luonteenpiirteestä. Vittumaisen krantut naiset unelmoiva olevansa "pohjimmiltaan" herkkien miesten laskelmoimattomia ihailijoita, mutta menevät sänkyyn mahtailevien ja kukkoilevien kyynärpäätaktikoiden alle aikayksikön.

Koska naiset eivät halua tunnustaa seksuaalisuutensa olevan 90 prosenttisesti biologista ja sosiaalista aseman vahvistamista. Taloudellinen päätös johtavana periaatteena lasten hankintaan tarkoitetussa parisuhteessa. Raha ei ole romanttista koska nainen on käytännöllinen pragmaatikko. Käytännöllinen ei ole romanttista, oman isän kopion hankkiminen mieheksi tosielämässä ei ole romanttista, romanttista on uhrautuva nainen, joka ei ajattele alapäällään vaan herkkyydellään.

Koska naisen kiihottumisen täytyy olla naisen mielikuvissa henkinen tapahtuma, jotta nainen tuntisi olevansa herkkä nainen romanttisissa ja feministisissä mielikuvissa.

Koska nainen on henkinen olento, nainenhan ei meikkaa biologisista syistä ja pestäkseen sisaret laudalta. Ei. Vain luodakseen lisää kauneutta maailmaan.

Get real, woman.

Nainen joka kaipaa feminiinistä miestä? No ehkä hetken opiskeluajan ideologisessa kukkeudessa, kun vanhempia täytyy ärsyttää kybällä tai unohtaa jokin masokistisen hämärä suhde. Silloin voi olla käyttöä feminiinisesti vaatimattomalla miehellä. Hetken, kiitolliseksi muistoksi naisen galleriaan.

Naiset eivät halua myöntää kiihottuvansa piirittävistä, statuksellaan uhoavan laskelmoivista, pullistelevista, ja päämäärätietoisen liehittelevistä miehistä, jotka mittailevat naisen strategisia mittoja. Koska naiset eivät myönnä painostavansa taiteilevia miehiä hankkimaan lisää tuohta keinolla millä hyvänsä.

Koska naiset haluavat ehdottomasti saada taloudellisesti hyötyä omasta eroottisesta antautumisestaan ja panostuksestaan. Vai? Eihän missään tapauksessa. Naiset toimivat vain vaistojensa perusteella...

Hei. Ottakaapa sitten vaan autisti mieheksi älkääkä menkö katsomaan sellaista elokuvateatteriin.

Romantiikkaa? Itsepetosta. Oopiumia kansalle, joka pimeydessä vaeltaa.

Voiko olla täydellisempää elokuvaa luomaan harhakuvaa naisesta henkisempänä olentona.


Okei, vau mikä filmin idea, lihaksikas autisti, yeah, ah, kuin sellaisia olisi tosi elämässä. Ah. Tosi naisen valinta.

Dear John. Vaatimaton valloittaja.

Unelmien mies, joka pysyy vain unelmissa.

***

Lausahdus tosielämästä:
"Olisin valinnut erilaisen ja herkän miehen jos..."

Just. Naiset kuitenkin valitsevat kuitenkin juuri niitä miehiä joita valitsevat, joita tarvitsevat ja juuri niillä ehdoilla, joita miehet tarjoavat parempaan elämää, statuksen nostoon vaikkapa vain muiden naisten silmissä. Lohduttava lompakko tai kadehdittava adonis. Henkisiä arvoja.






***



No comments: