20.2.08

37-50 prosenttia suomalaisnaisista


G-piste-ohjelman teettämä tutkimuksen mukaan 37 prosenttia suomalaisnaisista on syyllistynyt pettämiseen. - IL
Saas nähdä onko kyselty miesten prosenttilukua. (Oli, sama.)

Ai niin, naisethan pettävät vain epätoivon ja riittämättömyyden tunteiden pakottamana. Avunhuutona.
Sitähän ei sitten lasketa?


Toinen kysely antoi raadollisemmat lukemat:
Naiset pettävät useammin kuin miehet
IL 21.2.2008 4:40
Uskollinenkin mies päätyy yhä useammin petturin kelkkaan.
- Naisten pettäminen on lisääntynyt etenkin nuoremmissa sukupolvissa, perheneuvoja-psykoterapeutti Päivi Pylkkö-Storsjö sanoo.Pylkkö-Storsjön käsitys perustuu asiakastapaamisiin, mutta samaa voi päätellä myös Iltalehden nettikyselystä.Kyselymme perusteella naisista pettää puolet, miehistä alle 40 prosenttia. Pylkkö-Storsjön mukaan keski-ikäisten pariskuntien kohdalla yleisin petturi on edelleen mies, mutta alle 40-vuotiailla tilanne on jo tyystin toinen.

- 2 -

Itse Nelosen G. ohjelmasta 20.2.08...

Ohjelman viimeisin näytelmä aika paljastava. Kertoi ohjelman luonteesta selvät sävelet.

Naisen nettihimo ja deittailu esitettin emotionaalisesti hylätyn naisen epätoivoksi, ikäänkuin väistämättömäksi ajautumiseksi. Ja pettämistä haikaillut nainen siinä esityksessä tulkittiin kovin lempeästi ja ymmärrystä tarvitsevaksi. Ihmiseksi, joka ei aikonut mitään pahaa, hyvää vain. Kaipasi niiiin paljon.

Jos näytelmän päähenkilönä olisi ollut mies, niin olisivatko juontajat hurranneet silloinkin päähenkilön valheelle erottisten kuvien tarkoituksesta?

Ehei.

Miksi naisen pettämisoireet tulkittiin heikkoudeksi eikä mieheen kohdistetuksi hyökkäykseksi? Olisin aika varma siitä,että miespäähenkilöllä esitetty näytelmäpätkä olisi esitetty ja tulkittu ohjelmassa aika erilailla.

Ohjelman alussahan, jos huomasitte, toinen juontajista selväsanaisesti sanoi, että "naisen pettämisaikeethan tulkitaan usein epätoivon ilmaukseksi" - jotta katsojat tietäisivät mikä on ohjelman perussävel.


Ohjelman ensimäisessä näytelmäpätkässä kuvattiin kaiken lisäksi mies todella korostetun limaiseksi lieroksi, joka vilkuilee läpinäkyvän töykeästi senssitekstiviestejä tyttöystävänsä seurassa. Pieni ero mies- ja naiskuvan välillä, ihan pieni. Ihmeellinen propagandaohjelma. Lohduttavaa feminismiä.

Kyllä naiset on parempia, tunteellisempia ja naisten väärät teot vain tahattomia erehdyksiä.

Naisen hairahdukset elämän nälkää, miehen taas härskiä ahneutta



No comments: